tisdag, maj 15, 2012

Nedräkning nr 2

Onsdag och torsdag.
På fredag får vi tillgång till huset.

Vi har pratat mycket om tapeter senaste dagarna. Till köket och sovrummet hade vi bestämt oss, men vad skulle Moa ha i sitt rum? Vi lånade hem några pärmar med massor med söta, gulliga, häftiga, tuffa och fina tapeter i. Vi, eller kanske framför allt jag, hade en idé om att vi skulle låta Moa välja tapet själv till sitt rum. Jag anade att det skulle bli svårt eftersom hon faktiskt bara är drygt två år och inte vet vad en tapet är för något. Men jag hoppades på att hon skulle bläddra fram till en sida i en pärm och utbrista "Moa HAAAA den!" Eller något liknande.

Kanske att hon skulle peka på den söta tapeten med fjärilar och blommor och säga att den var fin. Eller på den gulliga beige med alla söta djuren. Eller på den med älvorna och pumpavagnarna som jag tyckte var hur gullig som helst...

Nu blev det inte så. Hon fick syn på den helröda tapeten och sen var det bara rött som gällde. Hon ville bara ha ett rött rum. Ingenting annat. Så jaja. Det blev inga djur och inga fjärilar och inga älvor. Det blir i och för sig inte ett helrött rum heller. Man kan väl säga att vi möts halvvägs. Hon får de här istället:

Three Owls - Wallstickers från Ferm-Living

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar